Aburitoare Cherestea

Aburitoare cherestea: avem preturi pentru toate cerintele, automatizate sau semi-automate in functie de cerinte.

Aburirea lemnului este o tehnica  folosita pentru reducerea tensiunilor interne şi distrugerea agenţilor biologici existenţi in structura interioara a lemnului. Este folosit  abur saturat umed la temperatura de 90-1000C cu o presiune atmosferică de 0,005 pâna la 0,01 bari.

Asiguram montajul , iar de asemenea putem asigura service si mentenanta pentru orice tip de aburitor de cherestea.
Producem automatizari pentru centrala termice ,uscatoare, aburitoare si alte utilaje in industria lemnul si nu numai. Oferim o gama larga de aburitoare de cherestea noi si second hand.

Tehnologia aburitoarelor de cherestea sunt produse de noi, la comanda si sunt bazate pe programe de calculator, in care ciclul de aburire este complet controlat si analizat individual.

Experienta noastra este avantajul dvs. de concurenta. Indiferent daca compania dvs. este situata in Romania sau oriunde in Europa si indiferent de tipurile de lemn pe care le detineti, va putem oferi aburitoare de cherestea de o calitate superioara. Planificarea lucrarilor de constructii se efectueaza in stricta conformitate cu dorintele si necesitatile dvs.

Uscatoarele noastre de cherestea sunt garantate conform certificarilor de calitate.

Asiguram livrare, montare si mentenanta pentru fiecare aburitor de cherestea realizat de noi.

Pentru a consulta oferta noastra de pret si disponibilitatea inceperii unui proiect va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic, iar un reprezentant al firmei de constructii Luca Company Group va sta la dispozitie.

1373454535__imabage015
Aburitoare cherestea