Cherestea Uscata

Cherestea Uscata – Avand o experienta vasta in domeniul constructiilor, Luca Company Group este compania care te va ajuta sa gasesti toate cele necesare pentru a construi diferite amplasamente si obiecte de mici și mari dimensiuni, din Grinzi Lemn, Cherestea, Scandura și tot felul de alte astfel de materii prime lemnoase.

Punem mare pret pe calitatea produselor si, tocmai din acest motiv, iti oferim intotdeauna cele mai bune articole lemnoase pe care sa le folosesti in constructiile tale.Ne asigurăm ca lemnul este rezistent, esenta garantand durabilitate de-a lungul timpului. Materia folosita pentru produsele din lemn pe care le comercializam consta in busteni de stejar, fag, tei, cer, dar si o multime de alte specii de lemn autohtone, atent selectionate pentru a oferi toate avantajele posibile celor care le vor utiliza ulterior pentru diferite constructii.

De-a lungul timpului, ne laudam cu faptul că am reusit să raspundem cu succes nevoilor clientilor nostri. De altfel, în prezent colaboram cu unele dintre cele mai mari firme de constructii din România si Marea Britanie, noi fiind cei care asiguram toata masa de lemn necesara pentru proiectele pe care acestia le dezvolta.

cherestea uscata