Hale Agricole

Construim Hale agricole pentru diferite scopuri precum depozitare materii prime, utilaje agricole, etc. Halele din metal construite de Luca Company Group sunt sunt foarte ergnonomice si incapatoare avand numeroase beneficii.

Cerealele trebuie depozitate doar în spatii autorizate, acesta fiind un aspect important atunci cand doriti sa construiti o hala agricola pentru , chiar si pentru cresterea animalelor.

Constructii Ferme

Constructia fermelor  de păsări,porci sau vite, este un proiect care trebuie efectuat de o companie cu experienta. Bunastarea animalelor si o rata de productie ridicata , sunt factori importanti pentru fiecare ferma.

Solutia Luca Company Group oferă o suprafata optimă, prin folosirea materialelor cu standarde inalte si o structură inovatoare. Fiecare fermă poate fi echipată cu tehnologii de ventilare eficiente si echipamente pentru hranirea animalelor.

Constructii eficiente de hale agricole

Viteza de executie a unei hale agricole este foarte rapida , acest lucru fiind posibil datorită procesului integrat de prefabricare si montaj , si de asemenea datorita profesionalismului membrilor echipei. Compania noastra este calificata si autorizata de a intocmi toate cele necesare pentru a fi pe deplin satisfacut cu proiectul dumneavoastra

depozit ferma