Constructii hale metalice

O ramura de activitate  importanta al grupului de firme Luca Company Group este serviciul de constructii hale metalice.

Hale metalice

Indiferent de activitatea pe care o prestati, noi venim cu solutia ideala pentru o constructie de succes si durabila. Suntem o companie cu experienta si am dovedit profesionalismul si seriozitatea in fiecare contract incheiat si in fiecare proiect realizat. Stabililm impreuna termenii si conditiile colaborarii si tot impreuna ne bazam pe seriozitate si incredere.

Utilitatea unei hale metalice difera, la fel si structura acesteia. Poate fi hala industriala, comerciala, agricole, depozitare, spatii de birouri, etc. Oricare ar fi intrebuintarea halei, structura metalica o realizam conform standardelor , astfel incat durata de functionare a acesteia sa fie cat mai indeungata. Ne preocupam de buna functionare a tuturor partilor montate si asiguram mentenanta si consultanta la fiecare pas.

constructii hale metalice

Structura de rezistenta

Domeniul constructiilor de hale metalice presupune parteneriate de succes intre furnizorul de produse, compania de constructii si client. Punem bazele in parteneriate de succes bazate pe seriozitate si ne dorim ca viitorul sa fie prosper si bine pus la punct. Suntem deschisi la sugestii si preferinte si suntem extrem de atenti la detalii. Construirea unei hale presupune perseverenta si dedicare, iar noi le accentuam.

Realizam montajul urmatoarelor elemente componente ale unei hale metalice : panouri termoizolante din spuma poliuretanica cu grosimi intre 40 si 100 mm; panouri termoizolante ignifuge din vata minerala cu grosimi intre 40 si 100 mm;; sisteme de scurgere pluvial; tamplarie PVC; usi batante, usi sectionale cu actionare mecanica sau electrica; montaj sisteme de evacuare fum; elemente de tinichigerie: coame, coltare, elemente de fronton, ancadramente tamplarie, etc.

constructii hale metalice

Transportul si montarea halelor metalice

Transportul confectiilor se realizeaza cu mijloace de transport de diferite dimensiuni asigurate de catre colaboratorii nostri, in functie de gabaritul confectiilor. Manipularea elementelor structurale pe santier se realizeaza cu macarale de diferite dimensiuni.
Montajul halelor metalice se realizeaza de catre echipe specializate in lucrul la inaltime si se efectueaza pe baza unui plan bine stabilit, asigurandu-se astfel un termen redus de executie.

Luca Company Group confectioneaza hale metalice pentru diferite intrebuintari si cu structura metalica de calitate. Suntem recunoscuti si datorita altor domenii de activitate in care excelam, iar constructia halelor este un domeniu in dezvoltare, de accea ne dorim sa realizam cele mai bune constructii. Fiecare hala mtalica este diferita si are nevoi diferite, iar fiecare proiect il tratatam individual. Dupa o analiza amanuntita se poate hotara de ce un sistem de hale este mai bun decat celalalt pentru acel proiect.

constructii hale metalice