Constructii Industriale

Constructii Hale Metalice

Constructii Hale Metalice
Utilitatea unei hale metalice difera, la fel si structura acesteia. Poate fi hala industriala, comerciala, agricole, depozitare, spatii de birouri, etc. Oricare ar fi intrebuintarea halei, structura metalica trebuie sa fie realizata conform standardelor

Constructii Hale Depozitare

Constructii Hale Depozitare
Construirea spatiului de depozitare nu necesită lucrări deosebite de fundatie sau constructie. Depozitul dvs. va fi ridicat foarte rapid si va rezista zeci de ani.Oferim o gamă largă de hale metalice si din lemn care pot fi personalizate conform nevoilor si cerintelor dvs.

Constructii Hale Agricole

Constructii Hale Agricole
Construim Hale agricole pentru diferite scopuri precum depozitare materii prime, utilaje agricole, etc. Halele din metal construite de Luca Company Group sunt sunt foarte ergnonomice si incapatoare avand numeroase beneficii.

Pentru o oferta personalizata solicitati o oferta de pret utilizand formularul de cotatie :

Hale Metalice pentru Birouri

Hale Metalice pentru Birouri
Ca si companie constructoare de hale metalice pentru birouri, optimizam si imbunatatim constant solutiile noastre constructive pentru a ne adapta tuturor cerintelor afacerii tale, concepute exact pentru necesitatile companiei si activitatii dumneavoastra.

Instalatii electrice industriale

Instalatii electrice industriale
Executam lucrari de alimentare electrica a diversilor consumatori precum: tablouri electrice, diverse utilaje: pompe, grupuri de pompare,  aparatura medicala. Executam instalatii electrice industriale la cele mai mici preturi de pe piata, lucrate eficient, cu profesionalism.

Demolari Industriale

Demolari Industriale
Echipa noastră este formată din persoane specializate, cu experiență , care vor avea grijă de clădirea dvs. de sus în jos într-un mod eficient, curat și silentios. Luca Company Group este soluția ideală în ceea ce privește serviciile de demolare.