Firma de Constructii

 • Transparenta

  Este probabil lucrul cel mai important in relatia dintre o firma de constructii si client.

 • Profesionalism

  Avem inrolati in cadrul companiei noastre cei mai buni specialisti in domeniu.

 • Respectul fata de client

  In cadrul firmei noastre de constructii, sintagma “Clientul nostru, stapanul nostru” este cu sfintenie respectata.

firma de constructii
 • Adaptabilitatea

  Cautam sa oferim pachetul de servicii ideal care sa se muleze perfect nevoilor tale.

 • Pasiune in tot ceea ce facem

  Scopul nostru ca firma de constructii este acela de a atinge perfectiunea in interesul clientilor nostri.

 • Calitatea serviciilor noastre

  Misiunea noastra este de a ne autodepasi cu fiecare proiect pe care il executam.

Firma de Constructii

Siguranta
La firma de constructii Luca Company Group, noi credem ca siguranta, calitatea si productia sunt importante in mod egal pentru dezvoltarea afacerii. Noi lucram intens pentru a crea un mediu de lucru sigur, in care toti angajatii sunt instruiti in privinta sigurantei, pentru a recunoaste si evita pericolele, cu un management care conduce in mod eficient si care demonstreaza acest angajament total pentru siguranta.
Personal
Ne plac provocarile pentru a excela si credem ca toata lumea de la firma de constructie Luca Company Group are oportunitati de dezvoltare in cariera. Selectam cu mare atentie personalul pe care il calificam si il instruim pentru a fi capabil de a ne recompensa prin performanta superioara. Recunoastem si apreciem responsabilitatea noastra fata de personalul nostru si ne concentram asupra imbunatatirii calitatii, sigurantei si bunastarii in cadrul companiei.
Calitate
Firma noastra de constructii se mandreste cu furnizarea unui produs sau serviciu de calitate la timp, inca de la inceput. Ne straduim pentru a plasa o semnatura Luca Company Group cu privire la toate proiectele noastre prin respectarea în mod consecvent a cerintelor, specificatiilor si prin furnizarea de proiecte durabile, care sunt de o calitate superioara si care satisfac toate necesitatile proprietarului la cele mai bune preturi.
Inovatie
Firma de constructii Luca Company Group se straduieste sa dezvolte metode inovatoare de a construi proiecte mai eficiente si de a le transforma in oportunitati pentru solutii creative. Echipa noastra se imbunatateste permanent cu noi tehnici si informatii , pentru ca proiectul tau sa fie exact cum ti`ai dorit , pastrand eficienta si calitatea serviciilor. Incercam sa fim tot timpul in pas cu tehnologia si noile standarde!

Parteneri Oficiali

Testimoniale

In calitate de director al companiei LEON STAR LTD cu sediul la Londra recomand cu incredere Luca Company Group. Multumim pt colaborarile din trecut deaoarece au dat dovada de corectitudine si eficien
Bogdan Gabriel Leonte
Orice serviciu nou vine cu același profesionalism și bazat pe aceleași principii de succes. Baftă multă și realizări incomensurabilele.
Gabriel Suciu
As Director of Contour Interior Design based in Birmingham, I highly recommend the Luca Company Group. Thanks for the past collaborations, as they proved fairness and efficiency in all our projects a
Daniel Rusu
I know Alex and he is doing such a great job.. well done !!! i am proud of you. I am recommending you with all my heart !! quality and professionalism
Terry Cook