Uscatoare Cherestea

Producator Uscatoare cherestea: diferite preturi pentru toate cerintele, automatizate cu peste 90 de programe de uscare sau semi-automate in functie de cerinte.
Producem uscatoare cherestea noi la comanda cu garantie si service inclus.

Putem asigura service si mentenanta pentru orice tip de uscator de cherestea.
Producem automatizari pentru centrala termice ,uscatoare, aburitoare si alte utilaje in industria lemnul si nu numai.

Tehnologia uscatoarelor de cherestea cu cuptoare special concepute la comanda se bazeaza pe programe de calculator, in care ciclul de uscare este complet controlat si analizat individual.

Prin camerele de uscare realizate de noi asiguram un mediu ideal de uscare a lemnului, iar cu ajutorul tehnologiei noastre de ultima generatie si a programelor de uscare special concepute reducem timpul de uscare considerabil in comparatie cu vechea tehnologie a uscatoarelor de cherestea.

Experienta noastra este avantajul dvs. de pret concurenta.

Asogiram montajul in Romania sau oriunde in Europa si indiferent de tipurile de lemn pe care le detineti, va putem oferi uscatoare de cherestea de cea mai buna calitate.

Planificarea si organizarea santierului in vederea construirii uscatorului se va face conform cu specificatiile clientului, iar constructia se va realiza conform cu proiectul uscatorului de cherestea oferit de noi.

Uscatoarele noastre de cherestea sunt garantate conform certificarilor de calitate si conformitate.

Asiguram livrare, montare si mentenanta pentru fiecare uscator de cherestea realizat de noi.

Pentru a consulta oferta noastra de pret si disponibilitatea demararii unei colaborari cu dvs. va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic, iar un reprezentant al firmei de constructii Luca Company Group va sta la dispozitie.

De asemenea ne-ar face placere sa va invitam la sediul nostru pentru o prezentare a liniei de productie.

Oferim la cerere pentru uscatoarele construite de noi, tratament fitosanitar.

uscatoare cherestea
automatizari industriale

Uscator Cherestea – Galerie Proiecte